..ніжні капкейки

Якщо ви хочете смачного десерту, то це саме для вас. Це масляний крем на швейцарській мерензі. Дуже мені сподобався, якщо не переборщити з маслом, крем виходить надзвичайно ніжний.
Рецептів безліч ( кожний вибирає собі до смаку ). По пропорціях зкажу свій улюблений:
2 білка, 150 гр. цукру, 180 гр. вершкового масла. Щодо масла. Вибирайте хорошої якості, і не менш як 82% жирності. Якщо дотримуватися всіх рекомендацій, то все вийде!
Капкейки готувала по ось цьому рецепту. Виходить дуже смачно, справді не очікувала такого))) В готовому вигляді сам капкейк нагадує бісквіт, але за рахунок додавання трошки масла та молока, він виходить не сухим.



Попереду вихідні, так що маєте час приготувати щось смачненьке :)
Бажаю гарних та безтурботних вихідних! Миру та душевного спокою!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Морський фотоальбом