Шоколадний торт

Це перший мій "серйозний" торт. Багатошаровий, з різноманітними шарами. Хотіла зробити щось типу торту "Снікерс"..але вийшло щось інше і дуже смачне)))


..крем масляна швейцарська меренга


..і по слоях: бісквіт, крем, шоколадний бісквіт, арахісовий дакауз, та пікантна нотка - солена вершкова карамель, а залито все шоколадним суфле))


тортик вийшов майже два кіло, але довго він у нас не затримався))))


..маю безліч ідей та рецептів, тим більше сезон полуниць, чорниць та різноманітних фруктів :)
То ж буду ще вас спокушати смачними фотографіями

Коментарі

  1. яка краса! а рецептиком поділитися?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! І вітаю у себе в блогодомівці))) З рецептом буде складнувато, бо це я збирала його на свій смак по окремим шарам, які готувала раніше..Точних пропорцій немаю, бо готую кожного разу з різними варіаціями, але я описала всі шари, думаю в інтернеті можна знайти кожний окремо..

      Видалити
  2. Смачнісімр! от би скуштувати)) Аня, ти виявляла бажання на мій вишневий комплектик, якщо ще не передумала, то він твій)) http://yatchuk.blogspot.com/2015/06/blog-post_22.html

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Економічний підхід в становленні ціни на товари ручної роботи

Апельсиновий торт (Рецепт)

Фольгування в домашніх умовах

Суфлейний чорничний торт